VBAC-egyszer császár, mindig császár?!

Június 18.-án szombaton, 11.00-tól VBAC beszélgetésre várunk titeket. A ReNatal vendége lesz Schimcsig Nóra (dúla, szülésfelkészítő, 2011. óta havonta VBAC-klubot szervez Budapesten, a facebook „Császár utáni hüvelyi szülés (VBAC) - VBAC info and support / Hungary” oldalának üzemeltetője.) A következő sorokkal ajánlja figyelmetekbe a programot: 

Nyilvánvalóan a LEGJOBBAT szeretnéd magatoknak. De az micsoda?! Mindenki mást mond... Gyere, beszélgessünk! Bizonyára sok benned a kérdés. Hozd el a párodat, a barátnődet, hogy ők is képben legyenek! Mi nem a tutit akarjuk megmondani, inkább tényeket és szempontokat felvillantani, amikre a rendelésen sokszor nincs idő, hogy te dönthess. Tájékozottan, felelősen.

Örömmel beszélgetünk veled, ha pontosan tudod, mit akarsz. És akkor is, ha fogalmad sincs. Itt lesznek, akik már megtalálták, hol és kivel. Meg azok is, akik még nem tudják. És talán azok is, akikkel lehet így, vagy úgy. Melyek az előnyei egy természetes szülésnek, és melyek egy ismételt császárnak? Melyik útnak mik a kockázatai? Tudod magadról, hogy „jó VBAC jelölt” vagy-e?

 

A beszélgetés további résztvevői: 

Hofgárt-Ékes Noémi pszichológus és dúlajelölt, a ReNatal alapító tagja, 2012-ben sürgősségi császármetszéssel, 2015-ben pedig természetes úton hozta világra gyermekeit. 

Sándor-Molnár Helga, a ReNatal tagja aktuálisan is VBAC szülésre készül, első kislánya 2014.-ben született meg. 


Szeretettel várunk minden érdeklődőt!

 

vbac_4.jpg